SEO TJENESTER

Ta kontroll over søkeresultatene og få potensielle kunder til å se deg først!

Søkemotoroptimalisering (SEO) er helt avgjørende for suksess. Våre SEO-strategier vil over tid gi deg høyere rangering i søkeresultater.

Vi utfører først en komplett SEO-analyse som gir deg følgende svar:

  • Hvordan dine SEO-nøkkelord rangerer i søkemotorer
  • Interne- og eksterne lenker
  • Informasjon om indekserte sider


SEO er selve nøkkelen til å markedsføre seg på nett.
LokalWEB tilbyr rimelige pakkeløsninger med høy kvalitet. Små- og mellomstore bedrifter har et betydelig potensiale ved å optimalisere sine websider for søkemotorene.

Med fokus på SEO på dine websider, vil du over tid øke antall besøkende, få flere kunder og derav øke salget.

La oss gjøre denne jobben for deg. LokalWEB har et team av eksperter som følger de siste retningslinjene fra de største søkemotorene som Google, Bing, Yahoo m.fl. Du kan derfor føle deg trygg på at dine websider er i gode hender.

FÅ FLERE KUNDER

Få flere besøkende og gjør disse om til kunder med vår hjelp. Vi utvikler en trafikkplan og medfølgende strategi for hvordan du skal kunne øke konverteringen ved hjelp av SEO.

OMTALER PÅ NETT

Vi hjelper deg til å få flere omtaler - såkalte "reviews" - av din bedrifts produkter og tjenester, samt adresserer dem på korrekt måte.

RANGERER DINE NØKKELORD?

Vi legger til relaterte nøkkelord på websiden din som vil gjøre det mulig å øke trafikken og antallet besøkende betydelig.

GOD RANGERING I SØKERESULTATER

Ved å jobbe strategisk med søkemotoroptimalisering over tid, øker sjansene for at dine potensielle kunder finner nettopp din bedrift på toppen av søkeresultatene - og velger deg i stedet for konkurrenten.